Meniu Principal
Home
Servicii
Despre Noi
E-mail
Contact
Meniu Diverse
Link-uri Utile
Cauta
Cine e Online ?
SC BANTUT SRL

Infiintata in anul 1994,  societatea noastra  si-a inceput activitatea prin achizitionarea, conservarea , depozitarea si valorificarea pieilor crude de bovina pe tipuri di calitati. La inceput valorificarea  s-a efectuat doar pe plan local si national. Datorita  calitatii marfii  a seriozitatii , promptitudinii si flexibilitatii , calitati  care  au stat la baza politicii firmei noastre in relatiile cu clientii, SC Bantut S.R.L  a ajuns incativa ani in topul national al intreprinderilor mici ci mijlocii fiind pe locul I  pe acest domeniu de activitate si marime,  clasificare efectuata de catre Camera de Comert si Industrie a Romanie.

Cu un efectiv de 30 angajati, SC Bantut S.R.L pe langa activitatea de achizitionare, comercializare si valorificare a pieilor crude  de bovina efectueaza transport de marfa international si intern.
Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata interna si externa  datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Si pentru ca Bantut S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor,  daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 
© 2008 SC BANTUT SRL Design by ITCS