Meniu Principal
Home
Servicii
Despre Noi
E-mail
Contact
Meniu Diverse
Link-uri Utile
Cauta
Servicii PDF Listare E-mail

-Achizitioneaza si livreaza atat pentru piata interna cat si externa toate tipurile de piei crude si conservate de bovine.


-Transport marfa intern si international

Pentru a raspunde cat mai bine la nevoile clientilor nostri am incercat sa dezvoltam mai multe tipuri de servicii si sa oferim un plus de siguranta. Astfel:
• Marfa este asigurata conform legilor internationale in vigoare
• Camioanele sunt asigurate FULL CASCO.

Indiferent de natura transportului pentru care optati, de la grupaj pana la orice tip de transport, noi va oferim garantia eficacitatii, promptitudinii, seriozitatii si rapiditatii transporturilor dvs. rutiere, in/din Romania spre tarile Uniunii Europene (Olanda, Belgia, Franta , germania, Italia, Spania, Bulgaria, Polonia Austria, Slovacia).

Indiferent de locatia unde trebuie sa ajunga, profesionalismul soferilor nostri si promptitudinea cu care livram marfurile ne recomanda ca fiind solutia optima pentru orice situatie de transport atat in Romania, cat si in tarile membre din Uniunea Europeana.

Stim cum sa oferim suport logistic clientilor nostri astfel incat aceste servicii sa constituie o valoare in plus, si suntem permanent gata sa o dovedim.
putem sa oferim servicii logistice pentru produse, hi-tech, mobilier, marfuri in regim de grupaj etc.

Toate autocamioanele au posibilitatea de a transporta si marfuri periculoase de tip ADR , ele avand echipamentul necesar pentru efectuarea in siguranta a acestora, iar soferii au fost scolarizati pentru obtinerea licentelor ADR.
Fiecare camion are in dotare telefon mobil pentru a lua legatutra in permanenta  cu soferul, de a informa clientii asupra pozitiei camionului pe parcursul efectuarii cursei
in orce moment.

 
Urmator >
© 2008 SC BANTUT SRL Design by ITCS