Meniu Principal
Home
Servicii
Despre Noi
E-mail
Contact
Meniu Diverse
Link-uri Utile
Cauta
Despre Noi PDF Listare E-mail

Firma noastra este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturi interne si internationale. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relatii cu clientii).
 
Pentru perioada care urmeaza, firma intentioneaza extinderea si modernizarea completa a parcului auto prin achizitionarea de autovehicole noi cu grad mic de poluare.

Toate transporturile realizate de noi sunt atent monitorizate de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii.   
Urmarim sa ne impunem pe piata interna si internationala prin respectarea unor standarde care ne definesc ca organizatie si in acelasi timp reprezinta suportul pentru crestere si dezvoltare:

- calitatea deosebita a serviciilor prestate
- orientarea catre client pentru a raspunde cat mai bine cerintelor acestuia
- practicam cele mai mici tarife existente pe piata
- investitii in echipamente de mare performanta
- competenta, seriozitate si respect pentru fiecare client .

Clientii vor ca marfa lor sa ajunga la timp si in siguranta. De aceea, pentru a veni in intampinarea necesitatilor si a dorintelor clientilor sai, compania noastra realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine.

Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Obiectivul nostru este acela de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri. Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.

Echipa noastra poate fi caracterizata astfel:    Promptitudine, Eficienta, Flexibilitate

 
< Precedent   Urmator >
© 2008 SC BANTUT SRL Design by ITCS